O nama

DJURIN
FARMA

Zašto da kupite kod nas?

Kontrolisana proizvodnja

Strogo kontrolisana proizvodnja uz upotrebu najsavremenijih metoda.

Izuzetan kvalitet

nasi proizvodi su izuzetnog kvaliteta. nasi kupci se vracaju svake godine kod nas.

Kupujte sveže!

Kupite uveče ono sto je ubrano tog istoga dana. Ponudite svojim kupcima NAJBOLJE.

Uštedite

Kupite po veleprodajnim cenama.

FeedWind

O nama

Poljoprivredno gazdinstvo Đurin se generacijama unazad bavi poljoprivrednom proizvodnjom. U Banatskom Brestovcu ratarstvom se bavimo od 1717. godine , a u prvoj polovini 20. Veka pocinje i bavljenje povrtarskom proizvodnjom za tržište. Intezivnom povrtarskom proizvodnjom počinjemo da se bavimo 80-ih godina prošlog veka kad uvodimo sisteme za navodnjavanje i ostale tehnologije u proizvodnji povrća.
Tržište za naše proizvode su oduvek bile pijace okolnih većih gradova. Pre svega Beograd, Pančevo i Smederevo. Poslednjih godina prodajemo naše proizvode i na imanju, kupcima na veliko, koji postaju naši dugogodišnji saradnici.
U poljoprivrednoj proizvodnji trudimo se da kombinujemo dugogodišnju tradiciju sa najnovijim tehnologijama u proizvodnji zdravstveno bezbedne hrane. U proizvodnji imamo veliku pomoć od institucija i pojedinaca sa kojima imamo višegodišnju uspešnu saradnju.
OZZ Južni Banat
Institut Tamiš Pančevo
Institut za ekonomiku poljoprivrede Beograd
Naši saradnici su i brojni stručni saradnici sa instituta, fakulteta, dobavljači repromaterijala i samostalni stručnjaci.
Geografska pozicija atara Banatskog Brestovca je gotovo idealna za ovaj vid proizvodnje, udaljenost od velikih gradova, beograda, pančeva, smedereva je ne veća od 30 kilometara, a sama klima u južnom banatu je skoro idealna za bavljenje povrtarskom proizvodnjom. To omogućava da svaki dan na tržištu plasiramo sveže proizvode svakog jutra.
Površina na kojoj zasnivamo proizvodnju je trenutno oko 75 hektara. Povrtarstvo na otvoreno i plastenicima trenutno zauzimaju površinu od oko 10 hektara dok na ostalim njivama proizvodimo ratarske kulture, pšenicu, kukuruz i suncokret.